بیماری ورتیسیلیوم به علت تولید اسپورهای زیاد و چسبناک بودن اسپورها تا مدت ها در سالن های پرورش باقی می مانند و بستر های پرورش قارچ را آلوده می کنند . یکی از راه های پاک سازی سالن های آلوده از اسپور ورتیسیلیوم ، پاستوریزه کردن سالن با بخار در دمای ۶۰ تا ۷۰ درجه و یادر دمای ۵۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۴ ساعت می باشد .
این آفت به حمله به برگها، ساقه، نقاط رشد، میوه ها و غلافهای گیاه میزبان به مراحل رشد
سبزینه ای، میوه دهی و بعد از برداشت آن خسارت وارد می کند.
شپشک های آرد آلود به گیاهان زیادی حمله کرده و دامنه میزبانی بسیار زیادی دارند بطوری که از مرکبات گرفته تا درختان میوه خزان کننده و گیاهان زینتی مانند میخک که یکی از میزبان های مهم آن می باشد.